zondag 6 mei 2012

Terugblik Koninginnedag 2012

Het is alweer een week geleden dat ik een blogje geplaatst heb. De dag voor Koninginnedag, we hadden er zin in, mijn zus en ik. De avondlucht kleurde op 29 april al helemaal in stemmig oranje, een goed teken, de weergoden waren met ons.


Wat een prachtige dag! De straten vulden zich met in zomers oranje uitgedost publiek. Het was super gezellig. Natuurlijk ben ik vergeten van al dat oranje geweld foto's te maken, dit is de enige foto met oranje volk, aan de verkeerde kant van de kraam ook nog.


Nee, wij zijn dit dus niet.
De omzet viel wat tegen, misschien dat er door het mooie weer meer geld uitgegeven werd op de terrasjes of het is toch de crisis. Hoe dan ook, het mocht de pret niet drukken.


Getooid in rood, wit, blauw en mijn Holland speldje, met lekkere broodjes, thee en Hollandse drop hebben we ons uitstekend vermaakt. Dus bij leven en welzijn staan we volgend jaar weer op de koninginnemarkt in Baarn.

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk om je kraam met mooie waren terug te zien!! Het ziet er heel gezellig uit, tja, en die omzet, dat weet je soms toch niet... soms valt het mee, soms valt het tegen...! Als je maar een leuke dag gehad hebt (en dat had je!)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goed gevulde kraam zeg!! Jammer dat de verkoop een beetje tegen viel... Aan je spullen heeft het niet gelegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke kraam! Jammer van het weer. Maar van jouw spulletjes wordt je toch gewoon vrolijk!
  Trouwens mooie foto van het avondrood ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kraam heb je!
  Verbeeld ik het me of zie ik een bekende kikker?
  X dorith

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank, dank! Nee, Dorith, geen verbeelding, dat is jouw kikkertje! Oh nee, was jouw kikkertje ;)Als symbool voor ons kikkerlandje en het blauw van de kraal voor waterland. Is dat mooi of is dat mooi!

   Verwijderen
 5. Leuk zeg, om hem weer even terug te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!