zondag 7 oktober 2012

Pinspiratie 4

Wat een regen deze week! Nu heb ik gisterochtend de boel wat op willen fleuren met een aantal aardige foto’s en was het vandaag heerlijk weer. Maar nu moet ik het toch echt nog even over de regen hebben.
Het hoort erbij, is niet leuk als je er doorheen moet of nog erger, als je er ineens zonder plu of regencape door wordt overvallen. Maar het heeft ook zijn positieve kanten. Het is een goed excuus om je op een vrije regenachtige zaterdag- of zondagochtend nog eens om te draaien in bed. Om lekker de hele dag te lanterfanteren of te fröbelen. Of om juist de kasten van binnen uit te gaan soppen, kan ook toch. Hoe dan ook, ik heb me door de regen laten inspireren en een paar regenachtige pinspiraties uitgezocht.
 
Wat dacht je van dit tapijtje, of het ook werkelijk van Orla Kiely is, kon ik niet achterhalen. Je wordt in ieder geval wel spontaan vrolijk van deze regendruppels. Op mijn “Clouds (in the sky)” board zie je nog veel meer leuke wolken- en regendingen.
 
Eén van de prachtige schilderijen van Andre Kohn. Moet eerlijk bekennen dat ik voor Pinterest nog nooit van de man gehoord had. Ik vind ze erg mooi, vooral degene met regentaferelen. Hij schildert de personen voornamelijk van achteren gezien. Daardoor hebben de schilderijen iets mysterieus.
 
En van deze laarzen word ik ook vrolijk. Ze zijn mooi en uitstekend geschikt om eens flink door de regen te stappen. Maakt de regen gelijk een stuk minder erg, lijkt me.
Fijne week!

2 opmerkingen:

  1. Ik werd niet blij van die regen vorige week. Heb me verschillende keren in m'n regenbroek gehesen. Maar je hebt gelijk, ik vind het nooit erg om binnen te blijven, want er zijn zoveel leuke dingen te doen. Leuke pinspiratie's heb je weer gevonden. Ik ben aan het pinnen geloof ik een beetje verslaafd. Maar het is zo leuk. Groetjes en een fijne week, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo is het ook helemaal niet erg als het eens regent. Gelukkig was het vandaag een heerlijke zonnige herfstdag en dat was te merken,want het was druk buiten.
    Fijne week, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!