dinsdag 24 september 2013

Photochallenge September #10

De maand september is bijna om, daarmee ook de photochallenge. Jammer, want ik heb er echt van genoten (soms ook niet, als het niet wilde lukken natuurlijk). En er veel van geleerd, waardoor fotograferen alleen maar leuker is geworden. Soms schieten me onderwerpen te binnen voor een eventuele volgende challenge, die schrijf ik stiekem op. Maar misschien is het wel tijd om weer wat meer te gaan fröbelen, de dingen die ik voor het “mei project” wilde maken bijvoorbeeld. Nieuwe maand, nieuwe kansen. We zullen zien. Een maandproject geeft me wel de stimulans en uitdaging die ik nodig heb. Een maand is goed te overzien en niet te lang, want dan verlies ik mijn interesse en motivatie. Het is alleen soms lastig om het allemaal te verwezenlijken in de tijd die overblijft na alle verplichtingen. Eerst nog een paar dagen september...
En de foto’s natuurlijk, want daar gaat het om!
Patroon
 
Patroon op patroon...
 
Textuur/structuur
 
Korstmos
 
Deur
 
Secret garden...
 
 
Tot later!
 
 

8 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige foto's weer! Vooral de korstmos is goed gelukt en de secret garden vind ik origineel. Patroon op patroon is weer eens een andere manier van kijken. Jammer dat je project bijna afgelopen is. Ben benieuwd waar je in oktober mee komt.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof mooie foto's! Vooral die deur spreekt mij heel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ik heb ook geprobeerd door het sleutelgat te fotograferen maar het resultaat was niet echt wat ik wilde. Korstmos ziet er trouwens behoorlijk spectaculair uit als je het zo bekijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's weer.
  Ik vind je deur heel grappig gevonden en je high key echt supergoed gelukt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd waar je in oktober mee komt. Ik vond deze heel goed en die van mei ook. Als je het leuk vind als ik mee doe dan roep je hè?! Want dat zelf verzinnen van een uitdaging valt bij in de categorie geen tijd voor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat een mooie foto's. Ik vind dit zo'n leuk project! Vooral die secret garden foto is mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooh..dat zijn weer toppers!!!! De korstmos spreekt me erg aan...ik hou van de natuur.Ja,je tuin laten zien via het sleutelgat vind ik erg leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!