maandag 24 september 2018

Nieuwe update...


Eindelijk, eindelijk was daar de nieuwe pc! Eerst wikken en wegen wat voor soort en met welke capaciteiten en mogelijkheden, ben er een halve IT-er van geworden. Dan  wachten op levering en daarna nog alles installeren wat nog niet geïnstalleerd was. Orde scheppen in de mailchaos, en... eindelijk al mijn vakantiefoto’s uploaden! En dat zijn er veel, te veel, ik vraag me werkelijk af waar ik soms mee bezig ben. Ik bedoel, tien foto’s van hetzelfde uitzicht... op dat moment vond ik ongetwijfeld dat ik daar alle reden voor had, maar nu... Het opruim- en uitzoekwerk kan beginnen. Klein voorproefje bij dit blogbericht. 

Makartsteg brug in Salzburg

Maar wat nog veel belangrijker was, de strepenfoto’s! Ik wilde zo graag nu wel meedoen met de VA fotografie challenge, die van september met het onderwerp "gestreept". Ik zocht ze, zag ze, fotografeerde ze en zag ze onderhand ook als ze er niet waren. Kortom, die pc moest klaar vóór 26 september.  En dat is gelukt! Ik kan mijn foto’s insturen. Later meer daarover. 

Heerlijke muziek van straatmuzikanten in Salzburg

Naast werken, huishouden en andere verplichtingen, gingen wij nog een kort weekend naar Groningen, en de laatste dag van dat weekend naar Leeuwarden. Ik deed het weekend inclusief workshop pottenbakken (op zo’n draaischijf, kleileuk!) kado aan Keukenprins voor zijn verjaardag. Alles geheim gehouden, dat viel nog niet mee, maar het lukte me mijn mond niet voorbij te praten. Ineens kreeg hij de mededeling dat hij de volgende dag niet ging werken maar van een ontbijtje in Groningen ging genieten.  Hij vond het een super kado en ik kon er zelf heerlijk van meegenieten. Ook daarover later meer.

Mooie luchten boven en mist tussen de bergen op de avond
van 2 augustus in Winkl, Duitsland
De Obersee, Berchtesgaden Nationalpark, Duitsland

Dat was het wat betreft de update, dus... tot later!

Mooie bloemen op de Untersberg, op de grens van Duitsland en Oostenrijk
Parelmoervlinder met teek op de Mordau alm, Duitsland

4 opmerkingen:

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!