vrijdag 1 februari 2019

Dan is het zo ineens een maand later...


Dan is het zo ineens een maand later... 
Januari vloog voorbij, ik kan zowat niet geloven dat het al 1 februari is. Januari en februari zijn voor mij een beetje de “cocoon” maanden, dan ben ik erg van de thuis op de bank met een dekentje en een mooie serie op tv of een goed boek. Ik ben nauwelijks actief op Instagram (en eigenlijk bevalt me dat best). Fotograferen heb ik ook niet zoveel gedaan, had ik wel meer willen doen, maar het kwam er niet echt van. Ook het opruimen van mijn archieffoto’s en het bloggen stonden stil. Ik heb nog wel op het laatste nippertje meegedaan aan de fotografie challenge van Laura Vink, voor januari was het onderwerp deuren. Ik ben er niet speciaal voor op uitgetrokken, wat wel de bedoeling is. Maar deuren hebben altijd al mijn belangstelling, dus als de camera mee is en ik zie een mooie deur, wordt hij vastgelegd, challenge of niet. Helaas, de Hall of Fame heb ik niet gehaald. 

Het Fries Museum in Leeuwarden


Dat jullie niet denken dat ik de hele maand op mijn gat gezeten heb, want ik wandelde veel in het bos vlakbij mijn woonhuis en dat deed me goed. Ik ging zowaar elke week naar fitness!!!!! Dat mag wel wat uitroeptekens hebben. De column van Aaf in de Flow nr. 8 van vorig jaar heeft me daarbij geholpen. Gewoon met jezelf de afspraak maken dat je gaat... Ben ook heel benieuwd hoe lang ik dat volhoudt, maar hé, nu al een hele maand! 


Enka in Ede


Verder zagen we de film Bohemian Rhapsody, echt een topfilm! We gingen lekker uit eten, op familiebezoek, op ziekenbezoek, naar Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller Müller museum. En ik ben druk bezig met de voorbereidingen voor onze reis naar Marokko in de tweede helft van februari. Ook wordt er flink geleerd, Noors en Frans via de app Duolingo. Dat valt nog niet mee om twee talen tegelijk te leren. Ze zijn zo verschillend en dan leer ik het ook nog vanuit het Engels... Goed voor de bovenkamer, dat wel! Franse les met het vooruitzicht op de zomervakantie, want die gaat hoogstwaarschijnlijk dit jaar weer richting het zuiden in plaats van naar het noorden. 


Leeuwarden


Een kleine update van de afgelopen maand. Hopelijk krijg ik weer wat meer zin om achter de computer te kruipen en mijn fotoarchief in te duiken, want er komt nog steeds meer bij dan dat er verwerkt wordt. 
We zullen zien. Tot later!

6 opmerkingen:

 1. Nou, je hebt zeker niet stil gezeten.
  Leuke serie van deuren.
  Veel plezier in Marokko.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Richting zuiden. Niets voor mij :-). Wel lekker druk geweest zo te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je weet met ons maar nooit, we kunnen zomaar op het laatst nog beslissen toch de andere kant op te gaan ;-) Maar ook in het zuiden is het prachtig, Franse Alpen, ik zag daar toch al zoveel moois van voorbij komen op het www. Mede dankzij Onlie Mie :-)

   Verwijderen
 3. Die fascinatie voor deuren delen we. En die van jou haalde niet de wall of fame? Raar want ik vind 'em top. Hij kon gerust tussen die het wel haalden. Maar voilà, wie ben ik hé. Succes met het Frans. Toch wel fijn wanneer je dat een beetje praat als je naar het zuiden gaat. En Hans hierboven weet er niks van. Er zijn daar supermooie, rustige plekjes zelfs in het hoogseizoen. Megatip : kies nooit een camping waar de leiding Nederlands praat! ;-) Als je tips nodig hebt, geef je maar een gil hé. Marokko? Dat gaat kleurrijke foto's opleveren. Alvast een geweldige en veilige vakantie. Geniet er van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je compliment! Dat Frans gaat nog wat traag, ik vind Noors leuker omdat ik daarvan minder weet dan van Frans, dat zit er nog een beetje in van school, moet nog even moeilijker worden wil ik het leuk gaan vinden ;-) Nu is het nog een eindeloze herhaling van un chat et un chien, une femme et une fille, haha! Die tips daar mail ik je nog over, want ik heb nog wel wat vragen. Marokko vind ik best spannend, we gaan met een groepsreis (voor het eerst), dat leek ons wel veiliger. Komt vast goed allemaal!

   Verwijderen
  2. Ik weet er inderdaad niets van :-).

   Verwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!