woensdag 9 september 2015

Hello and a little goodbye...

Hallo, daar ben ik weer! Wat was ik blij verrast met al jullie leuke reacties op mijn blogjes van de afgelopen tijd. Keukenprins en ik zijn zo ongeveer de hele maand augustus met de Puck op pad geweest en ik had daarvoor verschillende blogposts voorbereid. Zelf heb ik in die tijd nauwelijks meer gereageerd op jullie blogs, ik heb ook digitaal vakantie gehouden, voor alleen het hoogstnoodzakelijke waren we online. En dan is het toch leuk dat de trouwe lezers blijven reageren. Dank jullie wel! Dat moest even gezegd worden :-)

 

Dat offline zijn is wel heel goed bevallen en heeft de ogen weer geopend voor de dingen die ik ook nog ze graag allemaal wil doe. Meer boeken lezen ,die plakboeken eindelijk eens afmaken, die boekenkast eindelijk eens verder uitmesten, meer bewegen, meer naar buiten en meer de tuin in, meer fröbelen en niet meer uren achter de pc zitten...

 
 

Goede voornemens heb ik altijd na de grote vakantie in plaats van op 1 januari. Het moet anders, en dat ga ik na de vakantie allemaal doen... je kent het wel. Eigenlijk een beetje zot want er hoeft niet perse een bepaalde tijd vast te zitten aan goede voornemens, die zou je altijd direct in uitvoer kunnen brengen. Maar blijkbaar heeft een mens daarvoor toch een bepaald ijkpunt nodig.

 

Ik ga het voorlopig wat rustiger aandoen op Blogspot. Ik heb geprobeerd alles in die 24 uur te proppen, maar dat gaat toch echt niet lukken. (Zou ik onderhand toch moeten weten...) Het bekende “keuzes maken” is weer aan de orde. Niet “en en”, maar “of of”.


 

Hoewel ik heel graag alle bovengenoemde dingen zou willen doen en dan ondertussen ook nog jullie blogs blijven lezen en zelf blogposts blijven maken...  “A little goodbye” dus... voorlopig...
Tot later!

 


De foto’s zijn van de tentoonstelling Papier in de hoofdrol in het Gorcums Museum. Zeer de moeite waard, nog te bekijken tot en met aanstaande zondag 13 september.

11 opmerkingen:

 1. Hoi Simone!
  Volgens mij is m'n vorige comment niet doorgekomen..
  Ik schreef iets in de trant van dat het heel lekker moet zijn om zo tot rust gekomen te zijn! En dat het zo fijn voelt. Dus doe lekker rustig aan :) (al vind ik je blog wel heel leuk om te lezen!).
  En je foto's zijn mooi! Het lijkt me een prachtige tentoonstelling, zo interessant. En ik dacht dat Gorinchem verder lag dan het van Rotterdam af ligt, haha.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik denk wel eens; als ik vroeger toch had geweten dat ik later tijd te kort zou komen had ik me vast veel minder liggen vervelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh ja; vroeger hadden we helemaal geen computer, laat staan internet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Had ik nou maar geweten dat je in Gorinchem was, dan hadden we samen koffie gaan drinken of thee. Groetjes en tot over een tijdje! Ja toch?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat was leuk geweest! Ik heb er helemaal niet bij stil gestaan, ik heb nota bene je adres!

   Verwijderen
 5. Ben ook een tijdje uit Blogland geweest... of toch heel weinig aanwezig. Kom hier net even kijken en lees eigenlijk dezelfde bedenkingen als die ik heb... er zijn nog zoveel leuke dingen die door bloggen soms op de achtergrond verdwijnen... Helemaal weg zou ik wel jammer vinden... hopelijk kom je af en toe weer eens kijken?
  Succes met al je projecten.
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 13 september is inmiddels voorbij, maar leuk om nog wat van die tentoonstelling bij jou te zien. Het ziet er prachtig en inspirerend uit. Geniet van de dingen die je gaat doen. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja zo gaat dat bij iedereen wel eens. Had dat zelf deze zomer ook. Niks van aantrekken en gewoon doen waar jij je goed bij voelt. Tot de volgende...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dag Simone, dank voor je leuke reactie op m'n blog. Ik kom er ook steeds minder aan toe om alles bij te houden. Geniet van je rust! Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!