maandag 9 november 2015

Twee maanden later...

9 oktober, een maand zonder bloggen. Hoewel ik het niet gemist heb, was ik toch regelmatig nieuwsgierig naar de blogs die ik volg. Zo nu en dan las ik wat blogs en heel af en toe liet ik een reactie achter. Zelf geen blogs maken leverde onbekommerdheid op. Niet steeds het stemmetje dat zegt: oh, vergeet niet een foto te maken. Dat vergat ik dus wel, wat ik als best aangenaam heb ervaren. De tijd besteedde ik anders, ik stond wat vaker in de keuken, met als resultaat zelfgemaakte pompoensoep en zelfgebakken cake (en het smaakte wonderwel verrukkelijk!) zonder foto ;) Ik las boeken van mijn boekenlijst en heb me hiermee uitstekend vermaakt. Ik trok er weer wat vaker op uit, lekker wandelen... zonder camera... en dan zul je altijd zien... dat licht, die luchtballonnen in kleur met de zon erop aan de vroege ochtendhemel, al dat spinnenrag in de hei in de morgenzon... shit, had ik hem nu toch maar meegenomen. Ik bedacht dat ik dan maar een breinfoto moest nemen, dus zoog ik het beeld in me op en ik kan het nu nog steeds oproepen. Jammer voor mijn blog, maar het voelde wel heel goed. Openstaan voor het moment, niet vanaf het schermpje van mijn camera, maar gewoon zoals het is.

 

9 november, weer een maand niet zelf geblogd. Maar... het kriebelt wel steeds meer (en zie hier: mijn eerste bericht alweer...:) Ik begin de blogs die ik volg weer meer te lezen en erop te reageren. Hoewel dat best tijdrovend is en dan zo ineens loop ik weer erg achter. Eigenlijk ken ik de mensen achter deze blogs helemaal niet, althans niet in het echt, maar door het volgen en lezen van hun blogs is het toch net of je elkaar wel kent en dat is dan toch eigenlijk wel weer erg leuk. Gek iets, dat bloggen.

 

Afgelopen vrijdag heb ik iemand die ik alleen van het bloggen ken, wel in het echt ontmoet. Anita, van Anita’s blog, ik zocht haar op in het superleuke winkeltje met tweedehands kleding van de Stichting Hip voor Weinig in Ingen. Niet alleen hip, maar ook veel voor weinig, alles mooi gesorteerd op kleur. En om je outfit af te maken, hebben ze ook een ruime keuze uit leuke accessoires. De winkel wordt gerund door vrijwilligers en de opbrengst gaat voor 100% naar het goede doel. Ik had een leuke ontmoeting met Anita en het is, zoals ik al zei, net of je elkaar al kent. Ik ben leuk geslaagd, met een mooie witte blouse en een shirt in Bretonse streep... voor weinig! Als je in de buurt van Ingen bent, ga dan zeker even hier kijken!
Mijn complimenten, dames! 

Om op het bloggen terug te komen, echt afscheid nemen lukt me niet, hoeft ook niet. Maar het zal hier wel een stuk rustiger worden/blijven. Misschien dat ik dan beter de balans kan vinden in bloggen, maar ook nog zoveel andere leuke dingen willen en kunnen doen.
Tot later!

6 opmerkingen:

 1. Hallo Simone,

  Leuk bericht na je blogpauze ;-) heb het ook gedeeld op onze facebooksite.

  groetjes,

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het al weer twee maand geleden? Tijd gaat snel zeg :-). Leuk om toch weer een bericht te lezen. Het blijft een verslavend iets dat bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ook even heel rustig in blogland, qua posten. Maar vind het wel weer erg leuk om iets van jou te lezen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mopperen omdat het nu regent? Ik zou het niet durven. Want wat hebben we al kunnen genieten van een kleurrijke herfst! Zondag jl. reed ik richting Arnhem door een goudgele oase .dat was genieten! Je hebt er schitterende foto, s van gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toch fijn je weer te lezen hier. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!