woensdag 25 juli 2018

Augustus 2017 in beeld #5


Onderweg naar Bergen bezochten we het Hardanger Maritiem Museum, waar ik zelf een bootje maakte en te water liet, en waarmee ik figuurlijk ons oorspronkelijke doel voor het bezoek aan deze regio ook liet varen, nl. wandelen naar Folgefonna gletsjer. Het regenachtige weer was teveel spelbreker, dus wijzigden we onze plannen, maar daarover later meer. Eerst een paar plaatjes van 5 augustus 2017.6 opmerkingen:

 1. Manman, zonder fotografiecursus toen al zo'n mooie foto's! Wij overwegen (door oudste dochter) een campervan en als we die hebben gaat het daar in het Noorden helemaal de max zijn om op vakantie te gaan. Maar eerst nog een beetje sparen. Les Hautes Alpes ook een aanrader hoor. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Door het slechte weer vorig jaar zijn we nu richting het zuiden gegaan, van het ene uiterste in het andere, het is hier stikheet, 34 graden. Maar wel mooi hier in Berchtesgardenland. Een campervan is inderdaad het ideale vervoersmiddel in het Noorden. En daar zeggen ze: slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding... Ja, dat ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Hier zou geen kleding prima zijn, haha!

   Verwijderen
 2. Wow...wat een schitterende foto serie!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!