zaterdag 6 oktober 2018

Strepen niet gehaald


Helaas heb ik de Hall of Fame niet gehaald met mijn strepenfoto’s. Heb ik er iets van geleerd? Ja, al doende leer je altijd weer iets bij. En misschien had ik toch mijn eerste ingeving moeten volgen door deze foto te plaatsen? 

Watercampus Leeuwarden

Over een eerste ingeving moet je niet nadenken, dat deed ik dus wel en dacht dat het te weinig met het onderwerp strepen te maken had. Na het zien van de foto’s die de Hall of Fame wel haalde, dacht ik: had ik mijn eerste ingeving maar gevolgd. Nog iets geleerd dus. 

In zwart-wit...

Ik heb er in ieder geval veel lol aan beleefd en dat is het belangrijkste. Het volgende onderwerp is huisdieren. Dat gaat nog een hele uitdaging worden, zonder eigen huisdieren. Nieuwe maand, nieuwe kansen!

5 opmerkingen:

 1. Is inderdaad een mooie foto zeg. Ben benieuwd naar de huisdieren :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, Hans. Ja, dat gaat nog een dingetje worden, huisdieren... De kat van de buren is al niet heel welwillend om model te zijn...

   Verwijderen
 2. En toch vind ik jouw kousenfoto heel erg origineel. Veel origineler dan het gebouw. Creativiteit bij het interpreteren van het thema vind ik al even belangrijk. Maar ja, wie ben ik hé! :-) Ik ben even gaan kijken bij hoe je foto's instuurt. Dat "verkleinen" is weeral chinees voor mij maar deze week beginnen we met een beetje photoshop in de les. Misschien krijgen ze het me nog net op tijd uitgelegd en ga ik misschien toch eens insturen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Kiezen blijft dan toch een dingetje, kiezen tussen origineel of een technisch geslaagde foto… En smaken verschillen ook. Maar ik treur er niet om, ik vind het leuk om een uitdaging te hebben, dus ik ga gewoon weer met nieuwe moed meedoen. En jij ook hoor, ik stuur je nog een mailtje.

   Verwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!