zondag 30 augustus 2020

Vakantie in eigen land

 

Forum Groningen

Eemshaven

Het wad bij Delfzijl

Alweer een week thuis. Vaak lijkt het alsof je nooit bent weggeweest, de eerste werkweek na de zomervakantie. Maar dat zijn we wel, drie weken in eigen land, op dezelfde camping. Een keuze gemaakt vanwege het Covid-19 virus. Want anders waren we waarschijnlijk weer richting Scandinavië gegaan en hadden we daar rondgetrokken.

Het is ons geenszins tegengevallen. We zijn fan van provincie Groningen en zelfs na deze drie weken zijn we nog niet uitgekeken. Op onze vertrouwde en favoriete camping Lentemaheerd is het goed vertoeven, en van daaruit kun je alle kanten op. We hebben gewandeld, iets minder dan we van plan waren door de hitte, gefietst, veel pittoreske dorpjes bezocht, heerlijk gegeten, een uitstapje naar het Duitse eiland Borkum gemaakt en gerelaxt. Kortom, we hebben genoten. Drie weken vakantie in eigen land, wie had dat ooit gedacht.

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat het zo goed bevallen is. Zo kun je er nog heerlijk van nagenieten. Hopelijk deel je veel foto's. Mooi zijn deze drie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het maar leuk was. Wij zijn dit jaar ook enkel in eigen land gebleven en dat was zeker 20 jaar geleden. Nu ontdekt iedereen leuke plekjes in eigen streek. Positief, toch!? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies! Zeker positief om eens met andere ogen naar ons eigen land te kijken.

   Verwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!