zondag 4 juli 2021

Instagram Stories 2021 second quarter

Lente

Landgoed Otelaer

02-05-2021

Lentemaheerd Uithuizermeeden Groningen

Kleine Huisjes Groningen

Noaberpad

Eemshaven Groningen

#fluitekruid

Openluchtmuseum Het Hoogeland Warffum

Zutphen

#summertime

@bloemen_vrouwtje

Drents Museum Assen

Henk Helmantel

#natuurhuisje Kopstuga Buitenplaats Puur Mussel

Mussel

Noaberpad Ter Apel Groningen


Van mijn voornemens meer aan mijn blog te doen, komt tot nog toe weinig terecht. Een minuut blijft een minuut, een uur blijft een uur, maar toch lijkt de tijd sneller te gaan dan ooit.

Een terugblik op het tweede kwartaal van dit jaar. Dan is er toch veel gebeurd in die snel gaande tijd. Ik werd 53, we gingen drie keer naar Groningen, liepen een Klompenpad en meerder etappes van het Noaberpad. De musea mochten weer open, we bezochten er twee, en het werd na een koude lente dan toch eindelijk zomer.

Het wordt een zomer met meer vrijheid dan we de afgelopen tijd gewend waren. Heerlijk om weer eens uit eten te gaan en op een terrasje te zitten en musea te bezoeken. We gaan van dit zomerseizoen genieten.


6 opmerkingen:

 1. Hej Moon, leuk dat je hier toch nog foto's plaatst, want ik heb geen facebook en instagram. Gefeliciteerd met je 53e. Jullie waren vaak in Groningen, en zelfs nog een keer in Zutphen zie ik. Henk Helmantel heeft in Westeremden (Groningen) een museum. Museum Møhlmann in Appingedam is ook een aanrader. Veel plezier als jullie naar Groningen gaan. De kibbeling is idd heel lekker bij de Remise. Groetjes Willy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, de Remise had je dus al ontdekt. We zijn vorig jaar in Westeremden geweest, bij Henk Helmantel. Ook het huis en het museum zelf mogen er zijn, met prachtige tuin. Heel idyllisch. Møhlmann vond ik ook prachtig. We zijn naarst liefhebbers van Scandinavië, ook echte Groningen liefhebbers. Ondanks dat het Noaberpad ons naar het zuiden zal leiden, zullen we in Groningen terug blijven komen.

   Verwijderen
 2. Ik heb je nog niet irl gezien, dus ik kan niet vergelijken, maar wat sta jij mooi op die foto !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, dank je wel. Ach, je kijkt toch altijd met andere ogen naar jezelf dan naar een ander. Kritischer ;-)

   Verwijderen
 3. Alsnog g e f e l i c i t e e r d. 53 alweer. Dan gaat de tijd inderdaad veel sneller. Mooie foto's weer.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!