woensdag 29 december 2021

Instagram Stories 2021 fourth quarter





























Hoewel ik in het vierde kwartaal het gevoel had dat dagen van werken, eten, slapen en weer werken, een eentonig patroon vormden, zie ik nu ik erop terugkijk, dat het wel meevalt.

Ik ging op pad met de camera naar Deventer en tweemaal naar Amersfoort, waar ik een expositie in het Rietveldpaviljoen en één in Kunsthal Kade bezocht. We hebben verschillende wandelingen gemaakt, waaronder het Klompenpad het Leuvensche pad.

We gingen een weekend naar Wieringerwerf en Medenblik, waar we Sinterklaas zagen aankomen in zijn stoomboot en lekker toerist in eigen land waren.

Het was nog lang zacht weer, waardoor er nog tot in oktober bloemen in de tuin en langs akkers bloeiden. Ik vond weer fotogeniek roest op het industrieterrein.

Ik bracht een bezoek aan Galerie Zuid om een lijst op te halen voor een aanstaande foto expositie in Museum Lunteren. Tenminste, als de Corona maatregelen worden ingetrokken en ze weer open mogen.

Kortom, dat saaie viel nog wel mee. Nu geniet ik van twee weken vakantie. Uitrusten, leuke dingen doen, dingen doen waar ik meestal niet aan toe kom, zoals bloggen. En eens kijken naar het volgende jaar, voorzichtig plannen maken voor vakanties.

Wat zal 2022 brengen?
Wat het ook mag zijn, ik wens iedereen een mooi liefdevol
nieuw jaar in goede gezondheid. 


2 opmerkingen:

  1. Ik wens je een zeer fijn met nog zeer veel mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn weer mooie foto's en veel. Een fijne vakantie en een goed nieuw jaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!