dinsdag 15 november 2011

Haakprojectjes vervolg

Op mijn vorige blog schreef ik over mijn “restjes” sjaal. Dat die klaar was en dat nog wel ruim vóór de winter! (Degene daarvoor had ik klaar ná de winter...). Dat er nog een heleboel draadjes afgehecht moeten worden, maar dat ik daar nog wel even de tijd voor had, het was immers pas 24 juni toen ik dat schreef. Mezelf kennende schreef ik ook het volgende:
“Het eindresultaat volgt dus later... hopelijk vóór de winter...”Nou, die staat bijna voor de deur en Mien moet nog steeds al die draadjes afhechten. Wat een zelfkennis, hè! Wordt vervolgd dus.

Dan mijn geheime haakprojectje met rondjes. Daarover schreef ik diezelfde 24 juni dit: “Eerst even wat verschillende patroontjes uitproberen...”“En wat het nu uiteindelijk moet gaan worden... dat zeg ik lekker nog niet. (Eerlijk gezegd is het einddoel ook nog in ontwikkeling in mijn hoofd). Ik zal proberen af en toe een update foto te laten zien. Daar zul je het mee moeten doen, ha!”In juli schreef ik: “Uit de verschillende uitgeprobeerde patroontjes is deze gekozen.


“Dit is wat ik tot nog toe heb gehaakt. Het eindresultaat begint steeds vastere vormen te krijgen, weliswaar nog in mijn hoofd. Maar... komt vast goed. Wat het gaat worden... zeg ik nog steeds niet. Wordt vervolgd...”

Daarna heeft het heel lang stil gelegen, pogingen om in de vakantie verder te haken zijn jammerlijk mislukt. Maar nu heb ik dan toch eindelijk de draad weer opgepakt. Dit zijn de rondjes tot dusver. Wat het gaat worden is nog steeds geheim ;). Er zit in ieder geval weer beweging in. Wordt vervolgd!Mijn UFO kussen van Zpagetti is nog steeds een UFO (UnFinished Object) en geen kussen. Op de KreaDoe beurs heb ik gekeken naar het materiaal Ribbon XL, mooi spul en zo te zien wat minder zwaar om mee te haken dan met Zpagetti. Maar wel erg prijzig. En gezien ik nog tig onafgemaakte projectjes heb liggen, heb ik de Ribbon XL ook maar laten liggen, op de beurs. Voor wat betreft de UFO: wordt nog steeds vervolgd...Volgens het patroon van Akelein heb ik deze twee hartjes gehaakt. Zoals ze zelf zegt: heel makkelijk om te doen en met een leuk resultaat. Deze heb ik gehaakt voor bij een cadeautje. Er volgen vast nog meer hartjes.Met de mooie mixed materialen bollen van de Give Away van Hallo Peetje ben ik ook aan de gang gegaan. Nog even experimenteren wat het gaat worden. Ik kan echt niet tegen wol (en dat vind ik heel erg, als wol/viltliefhebber), dus of het een sjaal wordt, weet ik nog niet zeker, er zit wel veel wol in, maar ik heb al een idee wat het eventueel ook zou kunnen worden. Wordt dus ook vervolgd...En dan nu maar hopen dat al die vervolgen niet volgend jaar juni zijn...

5 opmerkingen:

 1. Je weet ons wel nieuwsgierig te maken met al die " wordt vervolgd"jes...
  De hartjes zijn heel mooi geworden en dat kleine zilverkleurige hartje eraan ga ik van je overnemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga het gewoon volgen hoor, ziet er allemaal leuk uit. Wat een knuppel van een haalnaald, zou ik best eens mee willen haken. Leuk die hartjes.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. whahaha lig in een deuk hier, je hebt nog Ik zou zeggen zet in je agenda een datum waaroop je sjaal af moet, want dat vind ik wel erg zonde, zeker nou het al zo koud is, lijkt me wel lekker hoor zo'n warme sjaal!
  En je rondjes zien er super uit, ben wel benieuwd wat het allemaal gaat worden, maar ja ik weet het : wordt vervolgd...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch, om aan verschillende projecten bezig te zijn? Als ze maar niet oneindig blijven liggen, dan komt het vast wel goed. Alhoewel, die sjaal zou nu wel goed van pas komen met die kou... Ben heel benieuwd naar je gehaakte rondjes, wat moet dat nou gaan worden...! Groetjes Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je met een boel dingen tegelijk bezig....heel herkenbaar moet ik toegeven.
  wat is dat mooi garen zeg met al die verschillende kleuren/diktes.
  Ben ook benieuwd wat alle rondjes bij elkaar gaan worden, de hartjes zijn schatjes en zeker heel makkelijk te maken, heb er genoeg van gemaakt.
  Groetjes Roos x

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!