zondag 19 februari 2012

Kodo de Tiran en Nemo

Keukenprins heeft het tweede A4tje in ene keer volgetekend en wel met een afbeelding van Kodo de Tiran. Hij heeft het brute kereltje nagetekend uit één van de strips van De avonturen van Robbedoes en Kwabbernoot, te weten Geld, Smiechten en Smokkel.


Een abstract begin naast een miniatuurdorpje uit verhouding, een mini auto met vaart en een brulaap die er van langs krijgt… Bijzonder (onsamenhangend) mixje!


We hebben maar eens een werkbespreking gehouden en het volgende A4tje gaan we beter samenwerken, jawel! We hebben zelfs een thema bedacht, maar daar is het tot nog toe bij gebleven.


Een stripfiguurtje van een heel andere orde heeft Keukenprins al een tijdje geleden nagetekend op een ontbijtbordje, met speciale porseleinverf. Nemo is erg goed gelukt. Bijna zonde om het bordje nog te gebruiken. Dit bordje is trouwens een stille hint over het thema van het volgende A4tje… ;)

Wordt vervolgd!

5 opmerkingen:

 1. Ik ken Kodo de Tiran helemaal niet, maar hij komt idd zo over dus zal goed op het origineel lijken.
  Zonde om Nemo met een broodje of warme maaltijd af te dekken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken Kodo hem ook niet, maar hij ziet er competent uit! En wat een schattige Nemo, daar zou je een leuk serviesje mee kunnen versieren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kodo de Tiran is in één woord geweldig!!
  Nemo is schatje,,om zo op te vreten,,oeps
  een beschuitje van zo,n leuk bordje natuurlijk...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie tekeningen en een schattige Nemo. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!