donderdag 10 januari 2013

Blauw Blauw Blauw


Gisteren was het echt droevig. Hopelijk voorlopig de laatste variatie grijs, nu met wat er ook nog uit naar beneden viel. Met dank aan de bedenker van schuine ramen.
 
 
 
En vandaag, werd ik blijer en blijer, ik zag vanaf mijn werkplek steeds meer blauw en ik verheugde me al helemaal op de lunchpauze, en niet alleen vanwege de lekkere boterham. Eindelijk geen grijze foto meer, maar een blauwe!
 
 
 
Wat zo’n projectje al niet kan doen. Ik zal niet zeggen dat ik alleen nog maar naar de lucht kijk, maar ik ben me wel meer bewust van hoe het er boven mijn hoofd uitziet. Het verlegt de focus, zullen we maar zeggen, waardoor het eigenlijk best een mindful ding geworden is, dat "januari project". Haha, totdat ik straks weer allerlei interessants moet gaan bedenken omdat het steeds grijs is. Dan schiet ik in de stress. Nou ja, dat zien we dan wel weer. Voor nu: blauw blauw blauw!!

4 opmerkingen:

 1. Met een mega libelle of een heli, mag ook. Blauw met een vleugje wit rulezzz. Dat strakke bewaren we wel voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa...heerlijk hé, eindelijk eens een ander kleurtje dan grijs te zien! Ik werd er zo onderhand depri van:-) Krijg gelijk weer zin om wat te doen...gek hé hoe dat een invloed heeft op je hele gemoedstoestand!! Fijn week-end! Grtzz..maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk blauw op donderdag en vrijdag ook met een mooie temperatuur erbij!
  Fijn weekend gewenst en suc-6 met je project.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn weer van je te horen, al kom je wel met een hele grijze foto, gelukkig ook nog iets blauw.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!