maandag 7 januari 2013

Happy 2013 and the Sky is Grey...


Dat is lang geleden... Toen was het nog herfst... Om te beginnen wil ik iedereen in alle opzichten een prachtig 2013 wensen!
Ganzen... naar het zuiden

Nieuw jaar, nieuwe kansen, mogelijkheden en veel meer. Ik heb er zin in. Ik wil van alles, ik denk dat ik ook alles kan wat ik wil. Dat is mooi toch, haha! Dat zijn van die vlagen van overmoed, die ik dan gelijk met twee handen aanpak om plannen en lijstjes voor plannen, als de overmoed wat minder is, te maken. Zo’n vlaag waarin ik aan nieuwe dingen begin, terwijl er nog tig dingen onaf her en der verspreid liggen. Maar ach, wat geeft het. Uiteindelijk is de lol die je onderweg naar een doel hebt, minstens zo belangrijk als het doel zelf.
Lange Jan Amersfoort

Vorig jaar heb ik een poging gedaan mijn tekentalent wat te verbeteren door het project “Een jaartje tekenen” te beginnen, vol overmoed... Het zijn niet meer dan twaalf blogjes geworden. Och toch, dat tekentalent van mij is niet geweldig verbeterd, dat snap je wel.
Hoge bomen...

Nu wil ik toch weer iets van een 365 dagen (veel, is dat wel slim?) projectje doen. Waarom toch?? Het lijkt me zo leuk in die vlaag van overmoed...
Trapgevel in Hattem

De Flow heeft me een beetje geholpen. Om het wat overzichtelijker te maken begin ik met een “januari project” en dat is (ook gezien in de Flow) elke dag een foto van de lucht. (Niet zelf bedacht, maar misschien brengen toekomstige vlagen van overmoed ook geheel nieuwe ideeën.) Nou, de eerste dagen van het jaar waren nogal GRIJS... Maar goed, dat prikkelt om er toch iets van te maken dan alleen grijs.
Jaah, ik zie blauw!
Ik ben begonnen op 2 januari, ik doe toch nooit iets zoals het hoort, dus dit dan ook maar niet. Ik ga proberen met enige regelmaat de resultaten te laten zien. Echt! Tot de volgende blog!

Spreeuwen op weg naar de slaapboom


 

8 opmerkingen:

 1. Een 365 dagen project moet je echt doen met iets waar je hart ligt ander is het moeilijk vol te houden. Januari project klinkt erg goed ;-) Maar wat is het grijs, ik kan zelfs geen grijs gezichtje bedenken. Ik hoop op een dil pak sneeuw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee, fijn dat je er weer bent! Knap als je een 365-project kan volhouden, ook ik ben meer van het enthousiast starten en na verloop van tijd de moed verliezen ;) Januari-project klinkt heel prima!! Tja, we wachten volgens mij allemaal met smart op of winter of op lente! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel succes kipje! Leuk project. luchten zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa, daar is ze weer! Voor jou ook de allerbeste wensen nog en het is nooit verkeerd om goede voornemens (oftewel vlagen van overmoed:-) te hebben! Je begint goed in ieder geval met het 'luchtenproject', al is er momenteel inderdaad wel bar weinig moois aan die lucht te ontdekken...Tot snel!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik dacht, die is helemaal overgestapt naar Pinterest. Fijn dat je er weer bent. De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Leuk zo'n project en een mooie luchtfoto is altijd goed. Ik begin altijd aan dingen, maar maak ze nooit (niet altijd) af. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee.
  En wat gezellig dat je terug bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beter begonnen met een leuk project, dan achteraf denken had ik maar ;-) Zo herkenbaar, maar ik vind het al heel wat als je het probeert. Succes met je mooie luchten, vandaag schijnt het zonnetje zelfs.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hééé....leuk dat je er weer bent.....
  Januari project..jaja...die oer Hollandse luchten zijn altijd heel foto-geniek.
  Deze plaatjes zijn er het bewijs van!!!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!