maandag 13 april 2015

Kiek op 't Wiekend 26

Afgelopen weekend......haalde ik de lente in huis

...genoot ik, net als de violen, in de tuin van het zonnetje

...gaf ik mezelf een paar mooie schriftjes cadeau

...kwam ik drievoudig uit mijn comfortzone:
ik heb gekookt (1e x), dat doe ik zelden, ik heb Keukenprins :) Ik maakte (vegan) rijstepap (2e x), iets wat ik vroeger vies vond, met verse dadels (3e x), die ik ook vies vond, maar die moeten toen echt bedorven zijn geweest, want die zijn toch overheerlijk.

Het is veel lekkerder dan het eruit ziet ;)
Met maar een paar ingrediënten, zonder suiker, heb je echt een heerlijk zoet rijstepapje! Met dank aan Sanne voor het recept.
Verder lunchte ik buiten de deur, op een terras in de zon, met een boekje erbij, heerlijk! Ik deed mezelf een leuk shirtje cadeau en ik moedigde de Kippenrenlopers aan. Het was een fijn weekend! En hoe was jouw weekend? Heb je ook van het zonnetje genoten?
Nu weer een verse week voor de boeg, maak er wat moois van!

7 opmerkingen:

 1. Klinkt geweldig! Leve de lente he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah Simone, dat klinkt als een heerlijk weekend! Je foto's van de lente in huis halen zijn echt heel mooi, prachtige kleuren en inderdaad heel erg lente :). Je hebt jezelf mooie dingen cadeau gedaan, leuk!
  En jeej, ik ben blij dat het toetje gelukt is en lekker was! Dat vind ik heel leuk om te lezen! Wat leuk dat je het op je blog deelt en lief dat je mij erbij vermeld :). Ik ga dit bericht delen op mijn FB! En ik zie welke dadels je hebt (denk ik) en die zijn inderdaad echt overheerlijk.
  Mijn weekend was vol met studeren! Vandaag is de tentamenweek begonnen, dus verslagen schrijven en uit boeken leren is alles dat ik mag doen.. Nee, niet helemaal waar haha. Ik ben gisterenavond ook naar m'n schoonouders geweest om er te eten (en studeren hihi) en heb een plantje verpot (voor het eerst ooit, eigenlijk ook wel een beetje uit mijn comfortzone gestapt dan?) en uitgebreid gekookt zaterdag.. oeps en een film gekeken bedenk ik me nu. Betrapt, haha!
  En ik denk dat 'salad bowl' misschien gewoon een overbodige hippe term is, haha! Want het is natuurlijk ook gewoon eigenlijk een maaltijdsalade :).
  Liefs en jij ook een fijne maandag toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank voor je leuke reactie! Succes met je tentamens!!

   Verwijderen
 3. o dat klinkt goed hoor! Heel belangrijk om goed voor jezelf zorgen hoor (inclusief lekker eten en leuke dingetjes)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker, dadels. Wij aten in het Griekse Restaurant hier in de stad. Verder wilden we een kast van Ikea in elkaar zetten, maar er ontbraken wat onderdelen. We besloten ons daar niet druk over te maken en genoten van het mooie weer. Morgen volgt de rest van de kast en gaan we daar verder mee. Viooltjes en tulpen, echt voorjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een mooi lenteweekend en een heerlijk papje lijkt me dat. Ga ik eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke lente... na 2 weekjes "vanhuis" zijn onze lentebloempjes helemaal verlept... tijd om de lente weer in huis te halen!... Zalig!
  Lekker gezond rijstepapje! njammie

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!