zondag 26 april 2015

Wat is geweest, wat is en wat komen gaat...

Vorig weekend, afgelopen week... het mooiste weer van de wereld, wandelweer, fietsweer, terrasweer, tuinweer... maar niet voor Moon, ik lag met dat mooie weer klappertandend onder de wol, geveld door de griep. Oh, wat is dat zuur! Bijna een week uit de running, veroordeeld tot bed, bank en boek... dat dan gelukkig nog wel, een beetje gelezen. Ik las De bijvangst van Wanda Bommer en ben begonnen in De tweeling van Saskia Sarginson, heel mooi!

Naar het noordoosten...
Maar mijn plannen voor dat weekend en afgelopen week gingen volledig naar de filistijnen... Dan maar weer nieuwe plannen maken. Het plan voor vandaag is al enkele weken geleden gemaakt, ik ga naar Tilburg... jawel, ik ontmoet Merula en volg bij haar een workshop lasersnijden, ik vind het zo spannend! Wordt uiteraard vervolgd!


Nog meer naar het oosten...
Maandag Koningsdag, ik sta met mijn zus op de koningsmarkt in Baarn, misschien zie ik je daar! Duimen voor mooi weer!! En voor nu een sneak preview van wat komen gaat, foto's van een nieuw oud reisje, waarover volgende week zondag meer!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

 1. Baarn, daar waren we gisteren nog tijdens een bezoek aan Scandinavië-XL. Mooi centrum.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superpech met dat prachtig weer ziek zijn! Gelukkig ben je beter en kan je naar de workshop. Spannend! Ik ben alvast reuze benieuwd naar wat je gaat maken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei oei, fijn dat het nu beter gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig ben je nu weer beter en kon je naar Tilburg. Ik ben benieuwd hoe het is geweest. Veel plezier alvast voor morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooo ik wist niet dat je zo ziek was geweest! Ik wilde je nog even bedanken voor alles (en de zeep is idd errug fijn) . Je bent echt een heel leuk mens! Eigenlijk jammer dat we druk met andere dingen bezig waren hè :) Ik heb ook niet eens een foto van je hanger kunnen maken!
  Hoe is de koningsmarkt geweest? En ik ben ook benieuwd naar je nieuwe oude reisje. Iets met bijen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *Bloos*, dank! Ik vond het superleuk en gezellig en jij bent ook een heel leuk mens :) Blogje met foto van de hanger volgt nog, even heel druk met weer heel andere dingen. De koningsmarkt was koud, maar beregezellig.

   Verwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!