dinsdag 7 april 2015

Over vergeten cirkeltjes...

Opruimen... soms is het gewoon nodig, soms is het ook heel fijn. Het geeft ruimte en daarmee rust en overzicht... in je huis én in je hoofd. Want met spullen moet je altijd iets en als je er niets meer mee moet, ligt het meestal in de weg. Het opruimen gaat hier dus heel rustig door. Nog een leuke bijkomstigheid van opruimen, is dat je dingen tegenkomt waarvan je niet meer wist dat je ze had, of gewoon was vergeten dat je er ooit aan begonnen was...
 
Zoals deze doodle. Ik ben een ster in het beginnen aan nieuwe dingen en ook een ster in het niet afmaken van die dingen, want dan ben ik alweer aan iets anders nieuws begonnen... Komt je dat bekend voor??
Nou ja, even naar waar het om gaat, de doodle. Ik maakte hem laatst af! Zo, wat zeg je daarvan! Het heeft wat gepruts met bewerkingsprogramma’s gekost om de fijne potloodlijntjes fatsoenlijk in beeld te brengen, dus brandt me niet af op de kwaliteit van de foto (scan is het eigenlijk). Ik snap eigenlijk niet waarom ik het zo lang heb laten liggen, want het is een heerlijk mindful werkje, alleen maar cirkeltjes maken en lijntjes trekken. Als je dan ook nog tevreden bent met het resultaat... en dat ben ik, dan voelt dat toch goed. Niet geheel onbelangrijk, het is daarmee ook gelijk opgeruimd en zo is het cirkeltje weer rond ;)
Ik wens je een fijne dag!

5 opmerkingen:

 1. Leuke doodle. Ik zie er knikkers in, komt door het knikkerschilderij van Tjalf Sparnaay. Wat was het mooi en ook op zondagmorgen was het best wel af en toe druk voor de schilderijen.
  Opruimen gebeurt hier met vlagen, geeft idd een goed gevoel.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga je de doodle inkleuren?

   Verwijderen
  2. Nee, ik denk dat ik hem zo laat. Ik vind 'm zo wel af. Het knikkerschilderij is wel één van mijn favorieten, heb ik ook in mijn privémuseum staan, op Pinterest ;) samen met een gebakken ei. Het schone van het gewone, mooi gezegd van Tjalf Sparnaay. En mooi geschilderd natuurlijk!

   Verwijderen
 2. Ik zou hem niet inkleuren. Mooi gemaakt. Wij ruimen hier ook op. Ik vind het alleen zo lastig. Ik kan alles gebruiken. Maar als de kasten uitpuilen en overal stapeltjes verschijnen dan moet het.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!