zondag 1 april 2012

Diverse workshops 2

Mozaïekwerkjes

Geplaatst op 7 September 2009

Laatst hebben wij een familiedag georganiseerd. Het leek ons leuk met zijn allen iets actiefs te gaan doen. Na wat rondneuzen op internet, leek ons mozaïeken erg leuk. Dus hebben we met zijn allen, ieder voor zich, een eigen mozaïekwerkje gemaakt bij Atelier Hupsakee. Het leek leuk en dat was het ook. Het is alleen nog niet zo eenvoudig als het lijkt, maar we zijn best tevreden over onze allereerste mozaïekwerkjes.



Ik heb in een dienblad kashmir vormpjes tussen bruin glas gelegd. De vormpjes hadden nog wel wat duidelijker gekund en de voegen zijn wat aan de ruime kant, dus de volgende keer alles dichter op elkaar. Zo leer je er ook weer van.

Keukenprins heeft zich laten inspireren door onze reis door de V.S., waar we heel veel hagedissen hebben gezien. Hij heeft voor een ronde houten schaal gekozen. De hagedis zit mooi tussen de terracotta kleurtjes in. Die kleurtjes hebben we ook veel gezien in de V.S. in al die zandsteenlandschappen, zoals bijvoorbeeld Bryce Canyon.



Voor meer info: www.atelierhupsakee.nl

2 opmerkingen:

  1. Die keukenprins is een zeer artistiek man! Je dienblad vind ik er hip uitzien, bijna retro ;-) Goed idee trouwens om creatief met de familie bezig te zijn...

    BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!