vrijdag 6 maart 2015

ArchieFoto

November vorig jaar waren wij een weekendje in Bergen en gingen natuurlijk ook even naar Bergen aan Zee. Ik houd erg van de zee. Na verschillende maanden van alleen land in zicht, schreeuwt alles in mij naar een blik op de zee... Wat we nu precies verwacht hadden, weet ik niet, maar we hadden wel veel verwacht. Wij keken over de duinen en schoten beiden in de lach... Mist... en daar ergens in verborgen de zee... dat hadden we dus niet verwacht. Maar het mocht de pret niet drukken, we maakten een stevige strandwandeling in de ijzige kou en trakteerden onszelf daarna op warme koffie en thee.
 
Uiteraard werden de fotogenieke zeepalen, hoe heten die dingen eigenlijk, uitgebreid gedigitaliseerd. Bij thuiskomst zag ik op één van de foto’s een neus... Mislukt, scheef genomen en dan ook nog die neus... Hoezo ‘mislukt’?? Eigenlijk best leuk! Die neus laat iets zien van het enthousiasme waarmee de eigenaar ervan over het strand holde. Genoot van het heen en weer rennen en in het water springen. Dat zie je zo! Dat is toch mooi, de neus mag blijven, krijgt een ereplaatsje op mijn blog en wordt bewaard in het fotoarchief onder de afdeling ‘bijzonder toevallig’.
Fijne dag!

2 opmerkingen:

  1. De zee? Super...! De neus? Nog superder ...! :-)
    Je nieuwe banner en blognaam? Ook schitterend... had ik nog niet verteld hé!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jahaa super met die neus erop! En die palen ... ik ben net een weekendje in Burgh-Haamstede geweest ... je mag dus binnenkort bij mij ook van die palen verwachten ... en er rende ook net een hond in de hoek van mijn foto ... misschien zet ik hem er ook wel op, is best leuk, zo iets onverwachts :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!