dinsdag 17 maart 2015

Dametje Briefpapier

Tijdens het opruimen van mijn digitale foto’s kwam ik laatst dit tegen. Mijn “Dametje Briefpapier”. Uit 2011! Nog nooit vertoond! Het ontstaan van deze toch best wel aardige collage begon met wat gedoodle tijdens een telefoongesprek op mijn werk. Ik had iemand aan de lijn wiens naam begint met een Q en al luisterend maakte ik van de Q een hoofdje, gooide het weg en ontfrommelde het later weer omdat ik het toch wel aardig vond.


Thuis ben ik er een beetje mee gaan prutsen met bijna antiek briefpapier, uit de tijd dat je nog een penvriendin had, long long time ago... Nou ja, om een lang verhaal kort te maken, zo kwam mijn “Dametje Briefpapier” ter wereld, met jurk en al ;)
Deze vondst deed me ook realisteren dat ik, naast mijn naailessen, bijna niet meer fröbel. Goede reden om gelijk maar es met iets te beginnen. Nog niet af, duurt nog even, misschien over vier jaar hier te zien ;)

Ik wens iedereen een fijne dag!


Correctie d.d. 27-11-15:
Dit dametje heb ik toch al eerder getoond, hier kun je het teruglezen.

7 opmerkingen:

 1. Ongelooflijk mooi! En dat maak jij zelf!?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt. Ach, wat maakt het uit hoe lang je erover doet, als je er maar lol in hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Dat is ook bijna zonde om te versturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verborgen toffe talenten ... op naar een volgend telefoongesprek, ben benieuwd met welke letter je dan zal beginnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf zeg!!!!!!!!!!!! Je zult maar zo,n brief ontvangen..wauw...Waar een Q al niet goed voor is.Toch een heel goed idee geweest om hem weer even glad te maken!

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!