dinsdag 3 maart 2015

Change of name...

Misschien dat het iemand al is opgevallen? Ik vond het hoogtijd voor wat veranderingen op mijn blog. Even de frisse wind erdoor. Ik maakte laatst een nieuwe banner, schoof en rommelde wat met pagina’s en items in de zijkolom.



Maar ik wilde eigenlijk ook heel graag een andere naam. Geen 'De Sierkip', maar ‘Moon’. Kort maar krachtig, een afkorting van mijn naam, dus de oo’s spreek je uit als in boon :) Ook op Pinterest en Bloglovin wijzigde ik mijn naam. De URL’s van mijn blog en Pinterest blijven wel zoals ze waren.
 


Ik ben er blij mee, maar ik ben natuurlijk ook best benieuwd wat jullie ervan vinden!?

8 opmerkingen:

 1. Hej Moon, ik zag reacties op mijn blog van Moon, dus had het ook al ontdekt dat jij dat was. Het zal snel wennen voor de lezers. Die gepinde foto is goed hoor. Het is een leuke vakantiebestemming en ook nog niet zo heel ver.
  Zeker nooit je url veranderen! Helaas gebeurt dat nog wel eens.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moon...erg leuke naam en past ook helemaal op je Blog!!! Ja,die naam kwam ik volgens mij al een keer tegen..Oooh...wat een leuke en aparte plantjes heb je daar op de foto,s staan!!! Je stekje staan er ook fris bij!! Altijd leuk om het zelf te doen en oh zo dankbaar als het lukt.Ik ben ook altijd aan het stekken....leuk om iemand er een plezier mee te doen,
  Nog een fijne week MOON,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik had het al gezien ! Nu nog proberen te onthouden dat moon de oude sierkip is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat groen. Prima idee. Hoewel ik De Sierkip inmiddels al heen lang "ken". Geweldige foto's zie ik weer van Noorwegen en Zweden. Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi hoor! Ik dacht al zoiets, wie is Moon nou weer met nog wel de favicon van de Sierkip!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa... stijlvol!! Mooie verandering ... hahaha ... en ik weet het nu ook. Daarstraks nog gedacht dat ik eens moest gaan kijken wie die vriendelijke Moon was, of ik je al volgde ... ja dus! :-) Nice one!

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!