dinsdag 14 februari 2012

Kadootjes

Nog niet helemaal beter van een fikse verkoudheid met alles erop en eraan, wil ik toch dit blogje vandaag plaatsen. Vanwege de hartjes, het is per slot van rekening Valentijnsdag en om iets door te geven, waar ik niet te lang mee wil wachten.Vorige week woensdag 8 februari had Hannie een GiveAway vanwege het één jarige bestaan van haar leuke blog Haakzaken. En ik was één van degene die sowieso een leuke verrassing zou krijgen. Nou, dat is op zich al een leuke verrassing!Vrijdag 10 februari zat er een spannende oranje enveloppe bij de post... En dit zat erin: een kaartje met een zakje met gehaakte sluiting en daarin gehaakte (Valentijn)hartjes! Alles even mooi en handgemaakt door Hannie! Ik ben er helemaal blij mee, dank je wel Hannie! Ik heb van de hartjes een slingertje gemaakt en deze aan de deur gehangen. Het patroon van de schattige Valentijnhartjes vind je op Hannie’s blog.Vorige week donderdag 9 februari kreeg ik van Anoeska van CreAnoes een Liebster Blog Award.Dit stond daarover op haar blog:This award is given to bloggers with less than 200 followers, in the hopes that it will bring many new friends/followers.
Liebster is German and means 'dearest' or 'beloved' but it can also mean 'favorite'. The idea of the Liebster award is to bring attention to blogs with less than 200 followers. So, in the spirit of good fun I am passing this award on to five other bloggers. Please stop by and visit them.
 
The Rules are:

1. Show your thanks to the blogger who gave you the award by linking back to them.

2. Reveal your five picks for the award and let them know.

3. Post the award on your blog.

4. Bask in the love from the most supportive people on the blogshare-other bloggers.

5. Finally and the best rule of all..........have fun and spread the love!

 
Heel erg leuk, dank je wel, Anouska. Op mijn blog bij weblog.nl heb ik deze award al eerder mogen ontvangen en nu dus ook bij blogspot.com.
De bedoeling is dat ik de award doorgeef aan vijf andere bloggers met minder dan 200 volgers om zo hun blogs meer aandacht te geven. Ik wil de Liebster Blog Award doorgeven aan:
Aankleedpopje, de blog van Ria, die net als ik begonnen is met bloggen om haar zelfgemaakte creaties te laten zien. Ze is heel veelzijdig en heeft naast haar blog ook een eigen webwinkel.

Noflik Nifelje, de blog van Petra, met waanzinnig leuke (recycle) zelfmaakideeën, recepten en woordeloze woensdagen.

Potje Thee, de blog van Patricia, een multi creatieveling, die vorig jaar verhuisde naar Hongarije en naast haar creaties en mooie foto’s, je ook laat meegenieten van het leven daar.

Lupineke, de blog van Stefanie, waar ze vertelt over verleden en heden, over alles wat op haar pad komt, van natuur tot handwerken en natuurlijk veel over haar geliefde Zeeland.

De Tante van Tjorven, de tweede blog van Willy, naast haar eerste blog Hej Tjorven, een blog over o.a. Zweden. Op De Tante van Tjorven vind je alles wat Willy bezighoudt, met veel leuke uit-tips en musea-tips.

Bezoek de bovenstaande blogs eens, ze zijn zeker de moeite waard! Veel lees- en kijkplezier!

Aanvulling n.a.v. de reactie van Petra van Noflik Nifelje: ik geef op verzoek van Petra haar Award aan iemand anders, te weten Wieke van Keulen, met haar gelijknamige blog. Ze is erg creatief en superfan van Arne en Carlos, die ze zelfs meerdere malen heeft ontmoet.


Ook haar blog is een bezoek meer dan waard.

8 opmerkingen:

 1. Wat lief van je! En een superleuk slingertje is het geworden. Ga ik ook doen. Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Simone!!Wat een eer dat ik de liebsterblogaward van je krijg! Dat is ten slotte nogal een compliment!! Fijn dat je mijn blog en ideeën waardeerd. Ik vind het dan ook heel erg vervelend om te zeggen dat ik 'm al eens gehad heb...Het klinkt zó ondankbaar, maar zo bedoel ik het natuurlijk helemaal niet. Het is meer dat ik iemand anders deze opsteker dan ook zo gun. Succes met iemand anders blij te maken!! lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de award!
  Leuke hartjes heb je gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als dank heb ik je even genoemd (met link) op mijn blog!!
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Simone, wat lief dat je een award aan mij geeft. Het is ook fijn om te weten dat we volgers/lezers hebben die met plezier komen lezen en inspiratie opdoen.
  Nogmaals dank je wel.
  Leuke slinger heb je gemaakt van de hartjes. Lief van Hannie.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een leuke verrassing!! Ik ga er helemaal van blozen, zo leuk! Dank je wel voor deze 'award', en super dat jij hem ook hebt gekregen! Ik ga hem snel op mijn blog vermelden met een link naar jou! Veel liefs Lupineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Simone,
  Dankjewel voor de award. Ik voel me zeer vereerd en ik zal eens goed gaan nadenken over aan wie ik hem door ga geven.
  De blogs die jij genoemd hebt, hebben mij er in elk geval nu allemaal als volger bij, want ik vind het erg leuke blogs.
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, Simone. Het voelt echt als een cadeautje. Ik ga er "binnenkort" een stukje over op mijn blog zetten, maar had een enorme computercrash en heb een hoop in te halen en regelen. Super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!