zondag 16 september 2012

Pinspiratie 1

Pinterest, de volgende hype op het wereld wijde web... Ik ga er niet aan meedoen... Voor mij geen Facebook, geen Twitter en zeker geen Pinterest! In twee verschillende tijdschriften lees ik er een artikel over, wat niet bepaald bevorderlijk is voor de weerstand die ik van plan was te bieden. Het wekt alleen nog maar meer mijn nieuwsgierigheid... Wat is het nu eigenlijk? Verzamelen van mooie afbeeldingen... eye candy... Klinkt toch wel erg leuk, zeker voor iemand met verzamelwoede (en ruimtegebrek). Enfin... de weerstand werd gebroken, ik keek en keek nog een keer en maakte een account aan. Och, wat een zwakte! Maar wat is het leuk... en verslavend! Afgelopen week heb ik me helemaal gek gepind, dus ik moet mezelf nu al een limiet op gaan leggen. 't Is toch wat. Maar vanaf deze week elke week drie inspirerende pins op mijn blog.

 
Keramiek van Stig Lindberg.
 
 
Prachtige vilten hoed, uit Rusland.
 
 
Vogels, vast klaar voor vertrek naar het zuiden...
 
Fijne week!

6 opmerkingen:

 1. Ja, zo ging het bij mij ook. Het is verslavend en nu kom ik nog minder aan mijn blog toe. Je kunt je tijd maar 1x besteden. Maar er zijn zoveel mooie dingen te vinden. De vogeltjes zijn schattig. Ik ga bij jou kijken. Groetjes en een fijne week, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oohh, dus ik ben niet de enige, haha!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, ha, zo herkenbaar je verhaal. Ik gebruik pinterest vooral als inspiratie kanaal. Werd helemaal gek van alle bookmarks die over bepaalde onderwerpen moest aanleggen. Ja, en heeft zeker een verslavings factor ;-) Mag maar één keer per dag kijken van mezelf best wel lastig ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja..ik herken die zwakte, wilde er eerst eveneens niet aan, maar ben inmiddels ook overstag wat betreft Pinterest:-)..en het is inderdaad errug leuk!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo,zo,Sierkip...wat een verslavende volgers heb je allemaal!Maar ik begrijp het heel goed,ha,ha,ha....met al die leuke afbeeldingen...dus genieten maar!!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb me ook nog niet laten gaan, ben bang dat ik me helemaal suf pin, want ik vind zoveel mooi. Veel plezier met pinnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!