vrijdag 18 januari 2013

Ice, Hitchcock thrill and a Face in the Sky

De ijspegels waar ik het woensdag over had, waren behoorlijk gegroeid, dus die moesten nog een keer op de foto, gezien het daarboven weer nogal grijs oogde gisteren. Maar... tot mijn verbazing zag ik stipjes blauw! Kijk maar, de ijspegels wijzen het aan.Dan nog een foto van gisteren, deze moet ik toch ook laten zien. Het gaat even niet meer om de lucht, maar om die zwerm kauwtjes. Zo afgeladen zien de bomen eruit, als de kauwtjes een plekje voor de nacht gevonden hebben. Aan de ene kant heeft het iets magisch, maar ik moet toch ook altijd even aan The Birds van Hitchcock denken...bbrr...Vandaag lachte deze bouwlamp me zo aardig toe, dat ik hem wel een plekje van eeuwige roem moet geven in mijn "januari projectje".


Fijn weekend!

P.S. Misschien hebben jullie het al gezien, dat gruwelijk irritante vlekje rechts op de foto's. Het zit in de camera, helaas. Hoog tijd om eens op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. Iemand nog tips voor een goede camera??

4 opmerkingen:

 1. haha ja fijn he van die mannen die voor je op de grond gaan! Shit van je camera joh. Het was me nog niet opgevallen, pas toen je het schreef. Ik gok dat je januari project te maken heeft met gezichtjes zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had ik nou maar niets gezegd... Ik probeer elke dag een foto van de lucht te maken in januari, vandaag dus met een bouwlampgezicht ;)

   Verwijderen
 2. Mooie luchten, maar kijk uit waar je loopt, anders zie je andere vlekjes ;) Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach ja dat vlekje.....de foto,s zijn er niet minder om!!
  Oh..die kauwtjes...als je die allemaal zo ziet krijg je zeker de kriebels...
  Groetjes en een fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!