vrijdag 15 maart 2013

(Web)shops in the Picture...

De feestbeesten van Merulala

Merula liet ze zelf laatst al zien, haar feestbeesten, nieuw in haar toch al zo leuke assortiment. Onweerstaanbaar vind ik ze. Leuk voor op een taart, maar ook leuk bovenop je kadootje of als surprise bij een verjaardagskaart of wat voor kaart dan ook. Eigenlijk te leuk om weg te geven, dus maakte ik er voor mezelf een foto van voordat ik deze Hippo weer weggaf.
 
Hippo feestbeest werd door de ontvanger zeer gewaardeerd! (Best jammer, anders had ik ‘m misschien terug gehad ;))

 

Juffrouw Saartje

In Gouda zit een leuk winkeltje met allerhande aardigs. Zeker een bezoekje waard, mocht je ook een keer Gouda gaan ontdekken.
 
Mijn hart maakte een vreugdesprongetje, want ik zag daar iets wat ik al een poosje op mijn verlanglijstje had staan, maar eigenlijk een beetje te duur vond... In het kader van aardig zijn voor jezelf, heb ik ‘m toch meegenomen. Ik word er zo vrolijk en blij van, van deze knalgele gieter en van het vooruitzicht er straks met mooi weer lekker mee te gieten ;)Juffrouw Saartje verkoopt nog veel meer leuke, zoete en zotte dingen en heeft een leuke collectie ansichtkaarten.

Ik wens jullie allen een fijn weekend!

6 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo'n gele gieter hier haal je toch het zonnetje mee in huis ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nah!! Ik heb gisteren met exact dezelfde gieter in mijn handen gestaan, ik was even in Soest en daar stond hij buiten bij zo'n woonwinkel...alleen dan in het groen! Hij is helemaal geweldig, ik vond hem ook nét iets te duur om zo mee te nemen, maar hij zit ook wel in m'n kop!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je van die gieter niet vrolijk word, dan weet ik het niet. De kaarten zien er tof uit. Gouda ken ik niet, maar lijkt met wel de moeite waard als ik dit lees.
  Fijn weekend.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o hoe leuk om feestbeest hier terug te zien op jouw blog!
  En weet je wat ik heb precies dezelfde gele gieter gekocht afgelopen zomer! Ik vond hem ook al heel lang leuk maar ook veel te duur. Het ging toen die periode heel slecht met m'n moeder en ik moest echt even iets leuks voor mezelf kopen toen. Ben er nog steeds heel blij mee. Hij heeft de hele winter buiten gestaan zodat ik hem van binnen uit kon zien. Het is zo'n stukje vrolijkheid in je tuin.
  De ansichtkaarten zijn ook heel grappig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En Merula zelf is ook al zo leuk ;-) Yep, ik herken de gele gieter! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk te lezen dat ieder één je gieter zo leuk vind!ik kan natuurlijk niet achter blijven..want ja...ook ik vind hem erg leuk!Ooh het lijkt me heerlijk om eens in die winkel van juffrouw Saartje rond te neuzen.Die kaarten zijn ook al zo geweldig leuk!!en ja..het feestbeest van Merula is ook super!!
  Fijn weekend,

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!