vrijdag 30 september 2016

Over watten in je hoofd en wat je daaraan kunt doen...Soms heb je van die dagen, en deze week had er best een aantal, dat je lijf niet zo mee wil en dat je hoofd vol watten lijkt te zitten, waar niet bijster veel op lijkt te landen. Soms moet je dan wat aardig voor jezelf zijn, dus trakteerde ik mezelf op uitslapen en een heerlijke wandeling door het bos i.p.v. me vol tegenzin op het huishouden te storten. Ha, en dat deed me goed, loste de watten in mijn hoofd op en deed me energieker voelen. Overal goed voor, wandelen in de natuur. En ik voelde, rook en zag de HERFST... Joepie!


5 opmerkingen:

 1. Met zulke foto's kan ik het me voorstellen :-). Goed weergegeven wat je voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige remedie lijkt me!
  Fijne zondag,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja inderdaad, even doen wat goed is voor jezelf! Wat fijn dat je je energieker ging voelen door deze wandeling (en ook dat je foto's hebt gemaakt, want wat zijn ze mooi). Dat blad dat je van dichtbij hebt gefotografeerd, echt prachtig. Al die kleuren!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ja...er gaat niets boven om je zelf eens lekker te verwennen en zo de watten uit je hoofd te laten gaan! Ik heb dat zelf ook,alles en iedereen even vergeten en volop van je omgeving genieten! Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!