zaterdag 7 april 2012

Kip en ei...

Op 4 april 2010 schreef ik het volgende op mijn blog:
Kerstbomen, paastakken, ik heb het eigenlijk allemaal afgeschaft. Wat een gedoe voor die paar dagen. Maar... nu heb ik toch speciaal voor Pasen deze eieren gemaakt. Ik heb piepschuim eieren bekleed met wol in vrolijke lentekleurtjes. Hiervoor heb ik weer de viltnaald gebruikt. Erg leuk om te doen! Als het leuk is om te doen, is het ineens veel minder een gedoe... En die paastakken staan er ook... ook met zelfgemaakte eieren...
Kan eigenlijk ook niet, hè! De Barneveldse Sierkip zonder eieren... Dus maakte ik vorig jaar weer paaseieren, maar dan van klei. Klei –eieren.


Die hangen dit jaar samen met de kleine piepschuim eieren weer vrolijk in de ooit afgeschafte paastakken.


Ook maakte ik vorig jaar een heleboel kippetjes. Van vilt en fimoklei. Helemaal leuk met de eieren in de inmiddels niet meer weg te denken paastakken ;)Uiteraard ben ik ook nu weer paas-eieren aan het fröbelen, dit keer van papier. Alleen heb ik ze nog niet allemaal klaar :( Druk, druk, druk. Misschien morgen, misschien overmorgen... En anders volgend jaar in de weer in ere herstelde paastakken.

Fijne Pasen!


4 opmerkingen:

 1. Oh Simone, kom je uit Barneveld? Daar heb ik het laatste kopje koffie gedronken van mijn weekje weg... toeval? Leuk om al je paasversieringen te zien, want ach, Pasen zonder versieringen ;))! Fijne Pasen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn en blijven leuk deze paasversieringen..
  Ik wens jullie een fijn paasweekend.,
  Groetjes Mamaloe,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo groeien je paastakken toch gezellig vol met mooie kleurrijke paaseieren.
  Fijne dagen, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, die afgeschafte Paastakken zien er anders heel vrolijk uit. Fijne Paasdagen gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!