maandag 22 september 2014

Kiek op 't Wiekend 24

Afgelopen weekend...

 
...ving ik dit veelogig monster. Ik deed een poging hem of haar diep in de vele ogen te kijken en te bestuderen, maar hij/zij was nogal een sp(r)in(g) in het potje, dus hup naar buiten dan maar.


Showkorps Irene uit Ede
 ...zag ik voor het eerst in mijn leven de Floralia in Voorthuizen. Heel bewogen!


Spaarstation Dingenliefde
 ...bezochten wij weer een keer het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Altijd leuk!


 ...hadden we die dag heel aardig weer.


 ...werd afgesloten met een plaatje van een wolk. Voor de Wolkenclub!
Fijne week!

3 opmerkingen:

 1. Simone weer een leuke week zo te zien. Alleen de foto met het spaarstation Dingenliefde kan ik niet thuisbrengen. Fijne dag/week gewenst.
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het spaarstation laat de verzamelwoede zien van verschillende mensen, sparen van dingen dus. Dit is een verzameling, een megaverzameling van spaarpotten, je kijkt je ogen uit. Allemaal opgesteld in een rondlopende vitrinewand. In een poging de oudste spaarpot te fotograferen, wat dus niet heel goed lukte, kreeg ik er wel een heel leuk spiegelbeeld van de vitrinewand voor in de plaats.

   Verwijderen
 2. Wat een leuk weekend zeg en leuke foto,s!!! Ben me er van bewust dat als je die springertjes kiekt het inderdaad monsters zijn.haha..
  Ben pas nog door Voorthuizen gefietst en ja hoor...daar stonden nog verschillende praalwagens van de Floralia tentoongesteld....zeer de moeite waard om er even bij stil te staan..en oh ja...om er natuurlijk een paar foto,s van te maken..

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!