woensdag 27 juli 2016

Wreck This Journal - blz. 2

Jawel, exact een jaar na blz. 1, is daar dan eindelijk blz. 2! Het lijkt erger dan het is. Ik heb al best wel wat bladzijden gewreckt, alleen het maken van een blogje erover schiet er bij in. In het kader van ALLES MOET MAAR EENS OPGERUIMD WORDEN, ben ik dan toch best goed bezig ;)

4 opmerkingen:

 1. Ahhhhhh zo leuk dit! Wat goed dat je al een aantal bladzijden hebt gemaakt, hoe vind je het om te doen? Ik heb 'm onlangs ook aangeschaft maar ik ben nog niet stoer genoeg om ook daadwerkelijk van alles erin te doen. De stickerpagina schiet wel op, dat is al leuk haha. Het is nu al m'n lievelingspagina (maar dat wil ik helemaal niet want ik heb verderop al gelezen dat ik m'n lievelingspagina moet gaan weggeven!)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je leer jezelf aardig kennen door het wrecken... ik ben toch wel erg netjes, het moet ook nog mooi zijn, dus ik leg de lat hoog, ik vind het moeilijk om me te laten gaan, want gewoon zonder nadenken de instructies opvolgen is nog niet gelukt, want het moet ook nog een beetje mooi zijn... Herkenbaar?? Sommige dingen ga ik bij voorbaat niet doen, daar bedenk ik iets anders voor, om het nu vol te smeren met vieze dingen, die dan later gaan stinken of gelijk al stinken... of gaan schimmelen... daar ben ik dan weer te netjes voor, haha!

   Verwijderen
 2. oh, bij mij hangt hangt het boek vol fruitstickers want Karel blijft maar sparen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat is leuk.
  Er worden flink wat bananen gegeten bij jullie ;)
  Bladzijde 1 had ik gemist.

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!