zondag 30 oktober 2011

Werk aan de Winkel en Give AwayMijn eerste blog bij Weblog.nl ben ik destijds begonnen met de bedoeling mijn zelf gefröbelde sieraden te kunnen laten zien.Langzaam maar zeker werden er steeds meer onderwerpen toegevoegd, zoals de tuin en zijn dieren, natuur, vakanties en Blokje Kleur.

Nog steeds heb ik een discussie met mezelf (heb je dat ook weleens??) of ik nu wel of niet alles van mijn oude blog zal overplaatsen op mijn nieuwe blog. Ik was ermee begonnen, maar wat een werk. Zo’n nieuwe blog opzetten (eerst nog alles ontdekken) neemt veel tijd in beslag. En ik wil nog zoveel meer (doen).Waar ik het wel met mezelf over eens was, is de Winkel. Die moest er komen. Dat was ook een hele klus, maar ik ben tevreden zoals het nu is. Een bonte verzameling van sieraden in allerlei stijlen. Leuk als je even komt kijken!Alles staat er nu op, nou ja, bijna alles. Ik heb nog wat dingen die ik wil weggeven. En die plaats ik hier.Mijn Vakantie Give Away bij Weblog.nl is natuurlijk helemaal mislukt door de zeer langdurige migratie. Dus ga ik een nieuwe Give Away houden.
Als je mee wilt doen, hoef je alleen een reactie achter te laten. Volger worden mag, hoeft niet. Ik zou het leuk vinden als je mijn Give Away op jouw blog plaatst, maar ook dat hoeft niet (moet zelf nog eens uitdokteren hoe dat werkt...).
En ik zou het leuk vinden als je vertelt van wat voor stijl je houdt. Bijv. modern of juist klassiek, romantisch of lekker veel kleur of misschien wel een mengelmoes van alles. Ik ben zeer benieuwd.


Ik geef twee schelpenhangers weg, laat even weten welke je het mooist vindt. Meedoen kan tot en met 11 november 2011 (de elfde van de elfde van de elfde…). Dat vind ik wel een leuke datum.

17 opmerkingen:

 1. Kom meteen even langs nu ik over de give away lees. Ik doe graag mee en het maakt niet uit welke schelpenhanger. Allebei heel mooi. Ik hou van kleur. Probeer soms wel eens te minderen, maar het sluipt er altijd weer in. Ik wilde ook al mijn berichten overzetten van weblog, maar heb dat opgegeven. Groeten van Hannie
  PS: heb je mijn mail gekregen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je een winkeltje geopend hebt - succes!
  Ik doe graag mee met je giveaway - ik vind die laatste schelpenhanger prachtig! Ik hou erg van kleur maar ook van naturel...
  Groetjes uit Brissy!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal herkenbaar, het wel of niet overzetten van de oude logjes houdt ook mij erg bezig. Ik mis mijn archief, kan er niet op terugpakken en heb ook het idee dat er veel pareltjes (logjes dus) eigenlijk voorgoed verdwenen zijn... En inderdaad, ga ik ze dan overzetten? Ik moet er niet aan denken, dagen en dagen werk en wie wordt daar blij van? Ik hoop nog steeds, dat weblog weer in de lucht komt, dan kan ik linkjes maken naar mijn oude logjes. Gefeliciteerd met je winkel en heel veel succes, en ik doe graag mee met de give-away! Prachtig, je schelpenhangers, ik vind ze allebei mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke Give-Away !
  Natuurlijk doe ik graag mee. Volger was ik al en een linkje op mijn blog doe ik natuurlijk ook.
  Ik ben grote van van naturel, verstilde tinten.
  Die schelphangers zijn dan natuurlijk prachtig! Vooral de onderste vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke give-away. Ik doe graag mee. Ik houd van kleurrijk maar ook heel erg van de natuur. EN ik heb een kast vol schelpen!! De meesten zelf gezocht op allerlei stranden. Heel verslavend. Ik vind de tweede give-away erg mooi. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik plaats op mijn nieuwe blog nu oude en nieuwe berichtjes over Zweden door elkaar Er zijn intussen veel lezers bijgekomen en sommige berichtjes zijn al 3 jaar oud, dus die kunnen op herhaling. Verder wacht ik voorlopig af op web-log terugkomt, kan van daaraf verwijzen naar een eventueel nieuw blog en de oude berichten daar laten staan.
  Mooi assortiment heb je in de winkel, voor iedereen is er wel iets te vinden.
  Leuke give away,ik doe graag mee en kies de tweede. Anders plaatste ik altijd de give aways op mijn blog, maar het is nu alleen nog een scandinaviëblog.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heey Sierkip, altijd leuk zo'n weg gevertje. Ik ben erg gek op schelpen, stenen en stokjes en neem dus altijd van alles mee van vakanties en wandelingen langs et strand en bos. Ik heb hier ook potten en zakken vol schelpen staan om er ook van dit soort hangdingen mee te maken maar het komt er gewoon niet van. Ik vind de kleuren van het strand altijd erg mooi en voor mij rustgeven maar ik wordt aan de andere kant altijd weer erg vrolijk van heel veel kleurtjes.
  Ik vind ze beide erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ha buurvrouw sierkip!

  ik vind de 2e hanger erg mooi dus ik doe ook mee met je give away;)
  enne mijn stijl... ik houd van brocant en romantisch en van vintage! Eigenlijk vind ik alle stijlen wel leuk!

  groetjes van Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Sorry, zie nu pas je Give Away...zo mooi....ik zou graag meedoen...volgster ben ik al een tijd en een linkje ga ik op mijn blog plaatsen .....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik doe graag mee! Die met dat boedha-tje heeft mijn voorkeur!
  "noflike"zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh wat eenleuke handers doe graag mee hoor en vind de laatste heel erg gaaf!

  Ikzelf ben dol op allerlei kleurtjes, lekker fel enzo, maar ook rood/wit/blau heeft een hele grote voorkeur!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi, ik doe graag mee aan je give-away, ik ben nu volger geworden en ik zal reclame maken voor je give-away op mijn blog aankleedpopje.blogspot.com
  Maak ik dan een kansje op de onderste schelpenhanger? ;-)
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind trouwens het herfststofje van de bovenste foto helemaal geweldig. Ik dacht eigenlijk dat dat je give-away was en daardoor werd ik naar hier gelokt. ;-)
  Is het een Bora-stofje?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ben wel benieuwd wat het wordt! Ik hou wel van een romantische mengelmoes LOL
  Zal een linkje zetten op mijn lekkerbekkenblogje;-)
  groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. via via kom ik je blog binnenwandelen, 'k ben maar aan het lezen en scrollen wat een leuke blog zzeg, ik doe graag mee met je give away.

  hartelijke groet Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke hangers ik kom net op de valreep op je blog ik heb zelf geen blog mak ik ook meedoen?

  Groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat ziet er super leuk uit zeg ik ben geloof ik net op tijd, kan/ mag ik nog meedoen??? Ik vind de onderste erg leuk.

  Groetjes Ilse

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!