dinsdag 26 februari 2013

Fleur Chic de Friemel

Na eerst veel tijd te hebben besteed aan een zelf uitgedacht sjabloon voor het knippen van de stof, zag ik op Pinterest een heel board vol met: Making Flowers… Tsss… nou ja , beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen. Ideeën en tutorials te over! Ook voor blommen van stof en wel heel wat eenvoudiger te maken dan hoe ik dat zelf had bedacht. Dat scheelt tijd, wat in deze tijden van tijdnood mij heel goed uitkomt.
 
Nu ben ik best een heel stoere Kip met mijn lijmpistool en hobbymessen, maar de tip om de stof eerst te “singeing” vond ik toch een beetje eng. Zal daarvoor wel verkeerde stofjes gebruikt hebben, want in plaats van mooi te smelten, vloog het gelijk in de hens! Nou ja, misschien nog een keer oefenen in de kas als de tijd ervoor weer wat ruimer aanwezig is. Want het geeft wel een mooi effect. Maar mijn Fleur Chic de Friemel broche mag er ook zonder singed stofrandjes best wezen, toch!
 
Tot morgen!

6 opmerkingen:

 1. hahaha....gevalletje brandschade, even een randje smelten..LOL..! Deze Fleur Chic de Friemel (leuke naam:-) mag er in ieder geval zeer zekers wezen!! Grtzz..Maddy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk elke dag naar je bloemen. Ze zijn mooi. En je beschrijft het proces er naar toe zo leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Brandblussertje bij de hand?????Heel gaaf hoor...je Chic de Friemel!!!!De stof doet me denken aan een klaproos...Leuk hè!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de broche prachtig zeg!!! It sets me on fire...
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar rook is is vuur. In huize Sierkip dus, tijdens het bloemenproject. Mooie bloem heb je weer gemaakt. Ook de doppenbloemen vind ik erg leuk. Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Je maakt me blij met een reactie, dank je wel!